dinsdag 11 september 2012

interieur

glareschield pas gemaakt
In afwachting van de hulp op het gebied van electriciteit, avionics en motor (wat doe ik eigenlijk wel zelf...) begonnen met het pas maken van het glareshield. dat lijkt een makkie, maar het venijn zit in de staart: toen het ding pas was, bleek dat ik niet meer bij de electrische aansluitingen kon. Alles weggesloopt & opnieuw begonnen: één stap vooruit - twee terug.
Op het forum blijkt nu al dat de passing van het glareshield niet al te goed is: het moet straks aan de 'achterkant'  van het raam passen - en in diezelfde radius. Dat blijkt moeilijk.. We gaan het zien. So far, so good.

Verder de wielkappen een eerste passing gegeven. Zodra de bestelde onderdelen er zijn kunnen de montage-platen erop, en kunnen die wielkappen pas worden gemaakt. Dan gespoten en gemonteerd. Weer een klus af.

Ook de bank pas gemaakt: Bas heeft mooi werk afgeleverd, maar ik moet nog zien dat de deuren straks dicht kunnen. Ook daar: Eén stap vooruit...nouja, je herkent het.

Tot slot de brandstofleidingen gevouwen, gezaagd en zoveel mogelijk pas gemaakt, voordat ik ze ga flaren (van een 37 graden flensje voorzien met een speciaal tool) bij Thomas. Daar toch weer op een onverwachte uitdaging gestoten: een onderdeel dat niet past zoals ik dacht dat het zou passen.
De onderdelengids erbij, Thomas gebeld, nieuwe uitdagingen: nieuwe oplossingen.
landinggestel

spaghetti
Dat is tegelijk het leuke aan dit projekt!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten